hlavicka-hl.jpg, 99kB

Úvodní strana



Vítejte na stránkách ROUDNICKÉ VINOTÉKY,

která vznikla jako rodinná firma v únoru roku 2001 s cílem vybudovat stylové a příjemné prostředí pro prodej kvalitních lahvových vín a drobných dárků jako doplněk prodeje. Naší vizí bylo také napomoci zviditelnění čekých a hlavně místních vín.

Podle požadavků Vás,  zákazníků, jsme pak postupně do sortimentu zařadili vína stáčená a také jsme rozšířili nabídku destilátů....  V našem bohatém výběru naleznete vína nejen z tuzemska, ale i výběr ze světového trhu.


Roudnická vína u nás nakoupíte za stejné ceny jako přímo ve  vinařství.

Stejně tak i některá vína moravská např. vinařství Tibor Zapletal Velké Bílovice, Metroflora Milotice, Kovacs Novosedly, Maňák Žádovice, Vinařství Bílkovi Velké Bílovice . Najdete zde také výběr z dalších moravských vinařství či malovinařů např.  Filip Mlýnek, Jindra Kadrnka, Ampelos, Vinice Hnanice ad.

V nabídce najdete také vína česká od vinařství ležících v české vinařské oblasti. Jsme totiž duchovními rodiči a pořadateli vzniklé akce Roudnický košt, který probíhá již pravidelně v červnu na roudnickém zámku. Zde najdete právě pouze česká vína z litoměřické a mělnické vinařské podoblasti.

V příjemném prostředí naší vinotéky si můžete také vybrat z našeho rozsáhlého sortimentu např. šampaňské či sekt, cognac či whisky, ovocné pálenky, soupravy sommelier, otvíráky, likérky,  různé stojany a nosiče, truhly  aj.  Bohužel nelze u nás konzumovat, na to nemáme přizpůsobeny prostory.

V nabídce je také balení dárkových košů a balíčků podle Vašich přání tak, abychom uspokojili i tuto Vaši poptávku. K tomu abychom měli právě i ty různé dobroty a doplňky jsme vlastně připojili v zadní části i malý obchůdek Dárky-dobrůtky, kde jste mohli vybírat z keramiky, čajů a kávy, svíček, voňavých polštářků, oříšků, čokolád a bonboniér, sýrů, oliv, alb a rámečků na fotografie, aromalamp,  dárkových tašek a dalších dekorací a dalších dobrot.....  Jako samostatnou místnost jsme jej časem byli nuceni uzavřit, sortiment jsme však začlenili do naší nabídky.
Přijďte se podívat a přesvědčete se ......

Novinky
Kontakty

ROUDNICKÁ VINOTÉKA
Riegrova 648
41301 Roudnice n.L
tel.: +420 777 143 113
(funkční během pracovní doby)
IČO 694 25 051
roudnickavinoteka@seznam.cz
oddelovac Otevírací doba
ÚT–PÁ 12.00-18.00
SO 9.00–12.00
(NE+PO+státní svátky ZAVŘENO)


Informace k obchodu

Před obchodem je pro Vás na dobu nákupu připraveno parkovací místo.Před obchodem je pro Vás na dobu nákupu připraveno parkovací místo.
oddelovac
Svůj nákup můžete hradit platební           kartou. Svůj nákup můžete hradit platební kartou.

oddelovac
Od 1.3.2017 evidujeme tržby v běžném režimu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
oddelovac

  • Zásady ochrany osobních údajů