hlavicka-hl.jpg, 99kB

Zásady ochrany osobních údajů


 Zásady ochrany osobních údajů

Pokud nám během používání našeho webu svěřujete své osobní údaje, jejich zpracování a správa se řídí níže uvedenými zásadami, které jsou v souladu s požadavky evropského Nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo je správce a zpracovatel?

Provozovatelem tohoto webu je: Dana Šílová, FO, IČ 69425051 se sídlem Riegrova 648, 413 01 Roudnice nad Labem. Vaše osobní údaje zpracováváme jako správce, tj. určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybíráme případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním mohou pomáhat.

Kontaktní údaje

Pokud se na nás budete chtít v souvislosti se správou a zpracováním vašich osobních údajů obrátit, můžete nás kontaktovat na e-mailu: roudnickavinoteka@seznam.cz

Prohlášení

Vaše osobní údaje spravujeme a zpracováváme jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu.

Účely a rozsah zpracování

Vaše osobní údaje zpracováváme z následujících důvodů a pro naplnění těchto účelů:

Vedení účetnictví -Jste-li našimi zákazníky, vaše osobní (fakturační) údaje nezbytně potřebujeme, abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

Fotografie a video záznamy z námi pořádaných akcí - Na některých našich akcích pořizujeme fotografickou dokumentaci. Fotografie používáme v propagačních materiálech. Pokud s výše uvedeným nesouhlasíte, informujte nás o tom před navštívením akce na roudnickavinoteka@seznam.cz.

Mlčenlivost

Jsme povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů s námi.

 

Novinky
Kontakty

ROUDNICKÁ VINOTÉKA
Riegrova 648
41301 Roudnice n.L
tel.: +420 777 143 113
(funkční během pracovní doby)
IČO 694 25 051
roudnickavinoteka@seznam.cz
oddelovac Otevírací doba
ÚT–PÁ 12.00-18.00
SO 9.00–12.00
(NE+PO+státní svátky ZAVŘENO)


Informace k obchodu

Před obchodem je pro Vás na dobu nákupu připraveno parkovací místo.Před obchodem je pro Vás na dobu nákupu připraveno parkovací místo.
oddelovac
Svůj nákup můžete hradit platební           kartou. Svůj nákup můžete hradit platební kartou.

oddelovac
Od 1.3.2017 evidujeme tržby v běžném režimu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
oddelovac

  • Zásady ochrany osobních údajů